Evenemang
13 Mars 2013 - REPRIS Hembygdsafton Trådrullatåget i Repris
Trådrullatåget, en film av Rolf von Otter som berättat och filmat om järnvägssträckan Jönköping-Vireda. JGJ Jönköping-Gripenbergs Järnväg.
Lokal Brahegatan 54 Gränna Missionskyrka kl 19.00 Servering Lotterier.

Då tyvärr inte alla som ville se filmen den 6 mars fått biljetter bestämdes om en ny visning den 13 mars kl 19 i Gränna Missionskyrka. Förköp av biljetter på Gränna Museum från och med 7 mars tom tisdag den 12 mars. 50 kr inkl. kaffe och smörgås. Du som missade första visningen- varmt välkommen till den andra!


 Med en veckas mellanrum har Grenna Hembygdsförening visat Rolf von Otters
film Trådrullatåget och med alla biljetter slutsålda så räknar vi med att över 200 personer sett filmen på dessa visningar. När filmen visades den 6 mars fick inte alla som önskade biljett och därför beslutades om en andra visning en vecka senare. Till vår glädje var det flera av dom som inte fick biljett vid första tillfället som återkom till andra visningen. Dessutom tillkom flera nya besökare. Många av dom kunde berätta att de haft släkt och vänner som varit på första visningstillfället och som varmt rekommenderat filmen. Det blev ännu en nostalgisk kväll med Trådrullatågets färd från Jönköping till Vireda inramat av Rolf von Otter och Fred Anderssons härliga framställning i inledningen på filmen och dessutom med flera fantastiska intervjuer av människor som för länge sedan lämnat oss.


Tillbaka